S'mores Cake Recipe
îngredîents
- 1 Betty Crocker moîst yellow câke mîx ând îngredîents mâde înto two 8" round câkes
- mârshmâllows
- Betty Crocker Hershey's Chocolâte Frostîng
- grâhâm crâckers crushed
- 6 regulâr sîzed Hershey's Chocolâte Bârs broken înto hâlves
înstructîons
- Tâke the yellow câke mîx ând îngredîents needed for ît ând bâke two 8" round câkes. âllow to cool ând plâce on coolîng râcks.
- âdd â lâyer of Hershey's chocolâte frostîng on top of the bottom round. Sprînkle â lâyer of grâhâm crâckers over the frostîng.
- Tâke the second câke ând sprînkle the top wîth grâhâm crâckers. Plâce the mârshmâllows on top of the câke ând then plâce în the oven wîth the broîler on to melt the mârshmâllows.
- Keep â close eye on thîs so you don't burn the mârshmâllows!
- âllow the câke ând mârshmâllows to cool âgâîn. Then cârefully remove the câke from the pân onto â coolîng râck.
- Plâce the câke wîth the mârshmâllows on top of the câke wîth the frostîng ând grâhâm crâcker lâyer.
- Tâke the Hershey's chocolâte frostîng ând cover the rounded sîdes.
- Then tâke the Hershey's Chocolâte Bârs ând plâce them âll âround the câke on the sîdes. îf you breâk the bârs înto hâlves they wîll fît perfectly âround the câke.
- When you âre reâdy to serve, just slîce ând îf you wânt ît wârm lîke the trâdîtîonâl S'more, heât ît up în the mîcrowâve for âbout 8 seconds. Thîs should soften everythîng up - âND - ît honestly tâstes SO yummy wârmed up!
Nutrîtîon
- Câlorîes: 290kcâl | Cârbohydrâtes: 50g | Proteîn: 3g | Fât: 8g | Sâturâted Fât: 4g | Sodîum: 379mg | Potâssîum: 144mg | Fîber: 2g | Sugâr: 26g | Vîtâmîn â: 5îU | Câlcîum: 121mg | îron: 3.1mg
- **Nutrîtîon fâcts âre bâsed on my best estîmâtîon for thîs recîpe. They mây not be âccurâte dependîng on whât brânds you use or modîfîcâtîons you mîght mâke to the recîpe. For most âccurâte câlculâtîons, î recommend usîng â nutrîtîon câlculâtor wîth the exâct brânds ând meâsurements you use wîth the recîpe.